Op het terrein van 3D Zorg kunt u vanaf 1 januari 2024 terecht voor unieke houtbewerkingsproducten. Deze producten zijn gemaakt door de deelnemers van 3D Zorg. De producten zijn verkrijgbaar tijdens onze openingstijden. Ook is het mogelijk om producten op aanvraag te maken. Recent zijn wij bijvoorbeeld begonnen met bijenkasten op palen voor de gemeente.

Kleinschalige dagbesteding

3D Zorg staat voor kleinschalige dagbesteding in Zutphen vanuit een antroposofische mensvisie. Met ruim 20 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg in de dagbesteding bieden wij een plezierige en rustige werkomgeving voor dagbesteding met groenonderhoud en houtbewerking.

Met uw aankoop steunt u het werk van de deelnemers op niet-commerciële basis.

U vindt 3D Zorg op het terrein van De Kaardebol. Kom ook snel een keer langs!